Špaldové kernotto s houbami a kozím sýrem

25.02.2015 22:55

Uvaříme 250 g špaldového kernotta dle návodu na obalu (vařila jsem asi 45 min do změknutí). Nakrájíme cibuli na kostičky, na pánvi rozehřejeme vepřové sádlo (dietní varianta s olivovým olejem), cibuli necháme zesklovatět, přidáme 100 g kvalitní šunky nakrájené na malé kousky a 40 g sušených hub (ty jsem předem nechala asi hodinku namočené ve vodě) a chvíli restujeme. Ochutíme solí, pepřem, oregánem a jakýmikoliv zelenými bylinkami. Přidáme 100 g kozího sýru, promícháme a na závěr přidáme uvařené špaldové kroupy. Uvedené množství je pro 4 osoby.

Zpět

výživové hodnoty v 1 porci

23,5 g bílkovin

27 g sacharidů

27,5 g tuků

20,5 g vlákniny

418,5 kcal

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode